Self-storage voor zzp’ers | Centron Zelfopslag

Als u uw eigen bedrijf runt – pandemie of niet – is de kans groot dat u uw productiviteit wilt maximaliseren en uw uitgaven wilt verlagen. Voor zelfstandigen kan het huren van een kantoor- of winkelruimte dat wel.

Het huren van self-storage units is een haalbare oplossing voor zzp’ers die niet genoeg ruimte in hun eigen huis hebben, of het grootste deel van de tijd buiten moeten werken. Als je van plan bent je eigen kleine bedrijf starten, of bent u op zoek naar manieren om geld te besparen, lees dan hoe self-storage u kan helpen uw bedrijf soepel te laten verlopen.

Bewaar uw goederen en inventaris veilig

Verdrink niet in je eigen inventaris

Voor zelfstandigen kan de kwestie van het opslaan van uw benodigdheden en producten in uw huis behoorlijk ontmoedigend zijn. Heb je voldoende ruimte om mee te beginnen? Ga je naast al deze dozen slapen? Zijn de producten veilig voor kinderen en huisdieren, of andersom?

Ruimtegebrek thuis is een groot probleem dat de meeste eigenaren van kleine bedrijven, vooral degenen die in een bescheiden ruimte wonen, niet lichtvaardig kunnen opvatten.

Elk bedrijf heeft de mogelijkheid om al hun extra goederen, seizoensartikelen, benodigdheden en inventaris op te slaan in zelfopslageenheden. Wanneer de vraag naar uw goederen hoog wordt, zal het hebben van extra opslagruimte apart van uw slaapkamer of kelder u de moeite besparen om te proberen stapels dozen met kostbare inkomstengenererende lading niet omver te werpen. Door alle extra spullen in een aparte opberger te plaatsen, voorkom je dat je eigen huis rommelig wordt.

Als u uw eigen kleine winkel in de stad heeft, is het huren van een opslagruimte een redelijk alternatief voor het uitbreiden van uw winkelruimte. Magazijnopslag is begrijpelijkerwijs te groot en te duur voor een zelfstandige ondernemer met beperkte voorraden, dus dat is uitgesloten. Uw bedrijf is echter nog steeds iets waard. Door een self-storage unit te kopen met 24/7 videobewaking, buiten- en binnenverlichting, stevige hekken en elektronische poortbediening, zorgt u ervoor dat uw bedrijfsmiddelen veilig opgeborgen.

Bescherm uw papierwerk

Laat het papierwerk zich niet opstapelen

Loop nooit het risico belangrijke klantenbestanden, transacties en zakelijke rapporten te verpesten. Elk stuk papier dat u verzamelt, is cruciaal voor het welzijn van uw bedrijf, en het verliezen of vernietigen ervan kan op de lange termijn schadelijk zijn. Als u denkt dat uw huis niet is uitgerust om uw papierwerk veilig te bewaren, huur dan een opslagruimte voor zelfopslag.

Self-storage units zijn perfect voor het opbergen van zulke belangrijke documenten en archieven. Naast de beveiligingsfuncties van deze units, houdt de klimaatbeheersingsfunctie die de meeste providers bieden ze ook in uitstekende staat, waardoor uw klantorders, zakelijke documenten, folders en contracten worden beschermd tegen vocht, ongedierte, water en temperatuurschade.

Verkoopprofessionals, advocaten, auteurs en andere zelfstandigen wiens banen sterk afhankelijk zijn van papierwerk, zullen baat hebben bij het krijgen van een self-storage-eenheid voor zichzelf. In vergelijking met kantoorruimtes met langere huurtermijnen kunnen self-storage aanbieders kortere huurperiodes aanbieden tegen lagere kosten voor de huurder.

Geweldig voor freelance creatieven

Bepaalde materialen worden afgebroken als ze niet op de juiste manier worden bewaard

Net als andere zelfstandige ondernemers vinden sommige freelance creatievelingen het een uitdaging om in hun woonruimte te slapen met tonnen gereedschap en materialen die rondslingeren. Ambachtslieden, ambachtslieden en schilders zijn misschien gewend om stapels klei, beitelbeelden of verfdoeken in huis te hebben, maar wanneer de vraag naar werk in opdracht toeneemt, is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een niet te krappe opslagruimte voor uw budget.

Kunst- en ambachtsmaterialen zijn ook een enorme investering. Hoe duurder het materiaal, hoe meer zorg en onderhoud het nodig heeft van de creatieve hand die het hanteert. Self-storage units zijn een goede manier om de bruikbaarheid van deze materialen te behouden. Met klimaatbeheersingsfuncties beschermt self-storage de verf van de schilder, de klei van de beeldhouwer of de uitrusting van de muzikant tegen de gevaren van temperatuurveranderingen, vochtigheid en vocht.

Serviceaannemers

Bescherm uw gereedschap tegen roest door het op te bergen in klimaatgecontroleerde opslagruimtes

Zelfstandige dienstverleners werken vanuit hun eigen huis en gaan van adres naar adres binnen een stad. Sommigen werken zelfs buiten de stad, vooral als hun diensten goed worden aanbevolen en veel gevraagd zijn.

Als u een timmerman, loodgieter, elektricien, schoonmaker of een andere onderhoudsaannemer bent, kunt u meer gereedschappen en apparatuur aanschaffen om uw prestaties op uw werk te verbeteren. Met een self-storage unit hoeft u niet meer rond te rijden met al uw apparatuur en papierwerk op sleeptouw. Het thuis opbergen van uw apparatuur kan ook een risico vormen, vooral als er zeer jonge kinderen thuis zijn.

Voor servicebedrijven die een aanzienlijk aantal klanten hebben in naburige steden en dorpen, kunt u overwegen een opslagruimte voor uw apparatuur in de buurt te huren. Bewaar uw apparatuur niet in uw auto; dit kan ongewenste aandacht van dieven trekken. Door meerdere units op verschillende locaties te huren, heeft u gemakkelijk toegang tot uw tools op verschillende locaties.

Toegankelijke tijdelijke opslag

Ontdek de aanvullende diensten die de faciliteit biedt

Na de pandemie behoorden kleine bedrijven tot de zwaarst getroffen sectoren. Velen moesten helaas tijdelijk of definitief de winkel sluiten. Enkele jonge zelfstandige ondernemers die noodgedwongen definitief moesten sluiten, moesten met hulp van familie terug naar huis om financieel te herstellen.

Als je je activiteiten tijdelijk hebt stopgezet of gaat verhuizen, kies dan voor een self-storage unit om je artikelen op te slaan totdat je winkel weer operationeel is. Als u uw activiteiten voorgoed hebt stopgezet, is een opslagruimte voor zelfopslag ook een goede optie voor het onderbrengen van gebruikte apparatuur en gereedschappen die u wilt doorverkopen. Opslagfaciliteiten bieden verschillende kamergroottes die aan uw opslagbehoeften kan voldoen.

Of u nu alleen dozen met ongebruikte benodigdheden opbergt of uw hele bedrijf erin opbergt, self-storage kan u bevrijden van de stress van het veilig bewaren van uw items terwijl u nadenkt over de volgende stappen voor uw bedrijf.

Het grootste voordeel voor zzp’ers is hoeveel geld u kunt sparen voor andere belangrijkere zakelijke uitgaven door opslagruimte te huren. Profiteer van de verschillende aanbiedingen van dergelijke faciliteiten om weer op de been te komen. Jij kan selecteer de juiste maateenheid voor uw eigendommen, kunt u er op elk moment bij en krijgt u aanvullende diensten van de faciliteit tegen redelijke tarieven.

Als u op zoek bent naar opslagruimtes bij u in de buurt, Centron Self Storage biedt een breed scala aan opslagoplossingen voor uw zakelijke behoeften. Wij geven u de beste waarde voor uw geld. Bel ons op (416) 739-0000 voor vragen.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dremote.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart