Nog 5 tips om je spullen veilig op te bergen tijdens de winter

Een groot deel van de artikelen in de meeste huishoudens zijn seizoensgebonden. Sommige van degenen die je in de zomer nodig hebt, zijn nutteloos in de winter en omgekeerd. Daarom is het van cruciaal belang om deze items veilig op te bergen om ze in goede staat te houden.

Items opbergen tijdens de winter is echter makkelijker gezegd dan gedaan. De elementen, de temperatuur, maar ook een gebrek aan gebruik, kunnen grote schade aanrichten aan uw bezittingen. Als het gaat om het beschermen van uw persoonlijke bezittingen tijdens de wintermaanden, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden.

Hier zijn enkele opslagtips voor de winter:

Hoe bewaar je dingen voor de winter?

 • Beslis wat u wilt bewaren
  De eerste stap voordat u uw spullen opbergt, is om te beslissen wat u voor de winter wilt opbergen. Sommige van uw bezittingen zijn misschien niet de moeite waard om op te bergen en nemen gewoon ruimte in beslag die beter kan worden gebruikt voor meer noodzakelijke items.

Maak een lijst van de objecten die u wilt opslaan, selecteer wat u moet bewaren en wat u eerst moet schenken of weggooien. Gooi alles weg wat kapot, gescheurd, gebarsten of niet meer te repareren is. Bepaal of je de tijd wilt besteden aan schoonmaken, schilderen of opnieuw stofferen als het gewoon vies, vervaagd of roestig is. Als het antwoord nee is, doneer het dan; als het antwoord ja is, zet het dan op uw lijst met dingen die u wilt bewaren.

De eenvoudigste manier om te voorkomen dat objecten in de winterstalling verslechteren, is door altijd extra voorzorgsmaatregelen te nemen door elk item zorgvuldig schoon te maken en op te slaan. Als u maandenlang stof en vuil bij uw spullen laat liggen, kan dat veel schade aanrichten.

Als u uw bezittingen schoonmaakt voordat u ze opbergt, beschermt u niet alleen het artikel, maar ook de opbergdoos. Zorg ervoor dat je je waardevolle spullen droogt nadat je ze hebt schoongemaakt. Water of vocht van welke aard dan ook kan problemen veroorzaken, vooral in de winter wanneer vloeistoffen bevriezen en uitzetten. Vergeet ook niet om alle noodzakelijke reparaties uit te voeren voordat u uw bezittingen opbergt.

Hoezen en containers bieden meer bescherming tegen de elementen

Het afdekken van uw waardevolle spullen is een uitstekende manier om ze veilig te houden. Het bedekken van je spullen biedt een extra demping en houdt insecten, stof en vuil buiten. U kunt uw spullen echter niet zomaar afdekken met welk materiaal dan ook. Plastic en vinyl worden niet aanbevolen omdat ze vocht of water kunnen verzamelen en kunnen breken of splijten wanneer ze in de winter aan de kou worden blootgesteld. Wollen of stoffen bekledingen zijn de beste materialen om uw spullen te beschermen.

Verhuisdekens zijn ook een geweldige manier om uw bezittingen voor een langere periode veilig te houden. Verpakkingsmaterialen zijn ook gunstig voor het vasthouden van warmte en het beschermen van objecten in dozen. Je kan ook plaats uw items in plastic containers in plaats van kartonnen dozen. Plastic bakken zijn duurzaam en bieden meer bescherming tegen vocht en al het andere dat zou kunnen proberen naar binnen te sluipen.

 • Houd elektronica hoog
  Wanneer elektronica wordt blootgesteld aan extreem lage temperaturen, wordt ze gemakkelijk geruïneerd. Neem dus, indien mogelijk, voorzorgsmaatregelen om apparaten van de grond te houden – plaats ze op meubels, in dozen of op planken. De grond verliest zelfs in geklimatiseerde opslagcontainers warmte en is het koudste deel van de unit. Elektronica die in deze toestand in de winter is achtergelaten, kan onherstelbaar worden vernietigd.
 • Kies klimaatgestuurde opslag

Geklimatiseerde opslag is ideaal voor breekbare spullen

Geklimatiseerde opslagcontainers zijn: ideaal om je spullen in op te bergen, vooral degenen die waardevol of kwetsbaar zijn. De kou kan veel schade aanrichten. Geklimatiseerde opslagfaciliteiten beschermen uw bezittingen tegen temperatuurgerelateerde schade, wat vooral handig is in de winter.

Deze opslagunits zorgen ervoor dat vocht zich niet ophoopt en in uw elektronische, motoraangedreven, roestgevoelige apparaten sijpelt. Opbergkasten met klimaatregeling zijn een veilige manier om al uw bezittingen in goede staat te bewaren.

Algemene tips voor het opbergen van spullen in de winter

Opslag in de winter is lastig. Er zijn verschillende plaatsen waar de temperatuur beduidend onder nul zakt. Dus ongeacht het soort winter dat u in uw regio heeft, wilt u ervoor zorgen dat uw spullen goed beschermd zijn.

 • Kleding
  Voordat u een stof of kledingstuk opbergt, moet het grondig worden gewassen en gedroogd. Dit is nodig om schimmel te voorkomen. Ook kleding, vooral kleding die niet helemaal schoon is, kan ongedierte aantrekken.

Bij het inrichten van je opberger is het logisch om kleding en stoffen zo hoog mogelijk in je opbergkast te stapelen. De reden hiervoor is dat luchtvochtigheid dichter is dan lucht en de neiging heeft om te zinken. Dit betekent dat hoe hoger u uw kleding opbergt, hoe droger de lucht is en hoe veiliger uw kledingstukken zijn.

Sportartikelen moeten correct worden opgeslagen om hun integriteit te beschermen

Als het begint te sneeuwen, moet er wat materiaal weg. Vooral de winterstalling voor een camper is belangrijk. Sportartikelen en activiteitenuitrusting zijn niet goedkoop en iedereen begrijpt dat het een aanzienlijke investering is. Als gevolg hiervan zou het zonde zijn om perfect goede apparatuur te beschadigen door ze niet op de juiste manier op te slaan.

Net als alle andere dingen, moet je ze eerst goed schoonmaken. Het wordt niet aanbevolen om ze direct op de vloer te plaatsen. Hang ze indien mogelijk op een ophangbord of plaats ze op een pallet.

 • Fiets
  Om een ​​fiets te stallen voor de winter, zijn er een aantal maatregelen te volgen. Voordat u de fiets opbergt, moet u ervoor zorgen dat de banden volledig zijn opgepompt, omdat ze door het koude weer lucht kunnen verliezen. Als je de fiets op de grond stalt, draai hem dan ondersteboven of hang hem aan een fietsenrek om de bandenspanning te ontlasten. Smeer de remmen, fietsketting en kabels om te voorkomen dat roest of vocht de fiets binnendringt en onderdelen bevriest.
 • Auto
  Het is van cruciaal belang om alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen bij het opslaan van een voertuig voor de winter. Winterweer kan problemen veroorzaken met de motor, accu en remmen van uw auto.

Voordat u een auto voor de winter stalt, verwijdert u de accu’s en maakt u de benzinetank leeg, evenals eventuele andere vloeistoffen in het voertuig. Controleer uw bandenspanning en zorg ervoor dat uw auto is afgedekt met een zeildoek of andere bekleding, omdat koud weer ervoor kan zorgen dat uw banden leeglopen.

Gas en brandbare vloeistoffen moeten worden gedumpt voordat ze worden opgeslagen

Als u van plan bent om elk type motoraangedreven apparatuur (zoals een grasmaaier) op te slaan, zorg er dan voor dat u eerst het gas leegmaakt. Houd er rekening mee dat ontvlambare vloeistoffen niet zijn toegestaan ​​in opslagruimtes.

Oude brandstof die lange tijd in de tank is achtergebleven, kan schade aan de motor veroorzaken, dus gooi de tank weg om te voorkomen dat u de volgende lente reparaties hoeft uit te voeren.
Zorg er ook voor dat u de apparatuur grondig schoonmaakt voordat u deze opbergt, en bescherm deze met een of andere vorm van hoes.

Het effectief beveiligen, behouden en opslaan van uw activa gedurende de winter vergt veel denkwerk en inspanning. Maar als u deze tips opvolgt, zult u volgend seizoen opgelucht zijn om uw bezittingen nog steeds in uitstekende staat aan te treffen.

Als u deze winter op zoek bent naar een opslagruimte, kom dan naar Centron Self-Storage in North York, Ontario. Reserveer nu uw toestel en houd uw items veilig door ons te bellen op (416) 739-0000!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dremote.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart