Een gids voor zelfopslag voor nieuwe huurders

Mensen winkelen heel graag. Nu je bijna overal kunt winkelen, is het vrij eenvoudig om meer dingen te kopen. Na verloop van tijd kunnen deze zich ophopen. Kopen is op zich geen probleem. Het is wanneer je spullen overvol raken en je niet weet waar je ze moet plaatsen of zelfs de ruimte hebt om ze in te bewaren. Natuurlijk is er de mogelijkheid om sommige te doneren of te dumpen. Maar hoe zit het met degenen die u wilt houden – die met sentimentele waarde?

Dit is waar opbergers van pas kunnen komen. Dit zijn faciliteiten die u kunt huren om uw spullen op te bergen. Ze zijn de perfecte oplossing voor bedrijven die hun werkruimte willen opruimen of gezinnen die hun seizoensuitrusting moeten bewaren.

Als dit de eerste keer is dat u een opslagruimte huurt, bent u niet de enige. Het kan een hele klus zijn om de juiste opslagruimte voor uw spullen te vinden. Dit zijn tenslotte kostbaarheden en die wil je zo veilig mogelijk bewaren. Als u weet wat u kunt verwachten bij het huren van uw eerste opslagruimte, wordt dit een soepel proces.

Soorten opslageenheden

 • Binnenunits
  Binnenopslagunits bevinden zich in een gebouw en hebben geen directe toegang van buitenaf. Hoewel je niet rechtstreeks naar een binnenunit kunt rijden, bieden ze vaak betere bescherming tegen weersinvloeden. Binnenopslagunits bieden enige klimaatbeheersing, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het weer en blootstelling aan buitenelementen wanneer de deur wordt geopend.
 • Buitenunits
  Buitenopslagunits zijn nog steeds gehuisvest in een compound, maar ze zijn direct van buitenaf toegankelijk. In plaats van een gebouw binnen te gaan om bij uw unit te komen, kunt u tot aan de deur rijden. Dit is vooral handig bij het verhuizen van een groot aantal bezittingen of het betalen van verhuizers per uur. Het nadeel is dat buitenopslagunits vaak een beperkte klimaatbeheersing hebben, en als u de deur opent, worden uw bezittingen blootgesteld aan weersinvloeden en de elementen buiten, waardoor ze vatbaarder worden voor vocht en vuil.
 • Geklimatiseerde units

Klimaatgestuurde units zijn ideaal voor breekbare items

Klimaatgecontroleerde opslag, ook wel temperatuurgecontroleerde opslag genoemd, is een type self-storage unit dat speciaal is gebouwd om constante temperaturen en vochtigheidsniveaus te behouden. De temperatuur in deze units wordt strikt tussen 55 ° F en 85 ° F gehouden. Dit soort eenheden zijn: ideaal voor het opbergen van breekbare spullen, zoals meubels, elektronica en medische benodigdheden,

 • Draagbare containeropslag
  Deze vorm van stalling, ook wel mobiele stalling genoemd, biedt u een opslagcontainer aan bij uw huis of bedrijf. Het huren van draagbare containers is een populaire optie voor mensen die verhuizen en een aantal bezittingen voor een korte periode moeten opslaan. Vaak wordt de container bij u thuis of op het bedrijf gebracht. Eenmaal gevuld, wordt het opgehaald en opgeslagen in een commercieel magazijn. Toegang tot eigendommen is beperkt totdat het is teruggebracht naar uw locatie. Een dergelijke opslag is ideaal voor items die geen klimaatbeheersing nodig hebben en die niet vaak toegankelijk zijn.

Dingen om te overwegen bij het kiezen van een self-storage unit

Er zijn tal van redenen waarom het huren van een self-storage unit een goed idee is, maar niet alle storage units en faciliteiten bieden dezelfde voordelen en functies. Hier is een handige checklist met dingen om te overwegen bij het selecteren van een opslagruimte.

Als het gaat om opslagruimtes, is de grootte van belang. Als je een ruimte gaat huren, moet de grootte van de vloer je eerste prioriteit zijn, maar vergeet niet om ook rekening te houden met de hoogte van het plafond. Het zal uiteindelijk bepalen hoeveel items je erin kunt passen. Maak een gedetailleerde lijst van de items die u wilt opslaan om u te helpen bepaal welke maat unit je nodig hebt. Houd er rekening mee dat de grootte van uw unit ook van invloed is op de huurkosten.

 • Vergoedingen en kosten
  Opslaghuurprijzen zijn een andere belangrijke overweging bij het selecteren van een opslagruimte. Het type contract, de minimaal benodigde tijd en eventuele extra kosten zijn allemaal factoren die het totale bedrag kunnen beïnvloeden jij moet betalen. Een maandelijkse opslagoptie kan goedkoper zijn, maar houd rekening met de extra kosten die van toepassing kunnen zijn als u een late of gemiste betaling doet.
 • Looptijd
  Huurprijzen voor opslagruimtes worden meestal maandelijks in rekening gebracht, dus het is handig als u weet hoe lang u uw unit nodig zult hebben. De meeste faciliteiten accepteren kortetermijnhuurders, terwijl andere een minimale huurperiode hebben. Houd deze informatie in gedachten bij het selecteren van een faciliteit.
 • Plaats
  Het is gebruikelijk dat potentiële huurders zoeken naar “zelfopslag bij mij in de buurt” wanneer ze op zoek zijn naar een opslagruimte. De locatie van de opslag is vaak een cruciale factor. Als u van plan bent om uw items vaak te gebruiken, kunt u het beste een unit in de buurt kiezen. Aan de andere kant, als u uw spullen alleen voor de zomer opbergt, is de locatie minder belangrijk dan de kosten en andere kenmerken. Houd er ook rekening mee dat sommige opslagfaciliteiten buiten de stedelijke gebieden doorgaans goedkoper zijn.
 • Veiligheid en beveiliging
  Je laat je spullen daar achter, dus weten hoe veilig een self-storage unit is, is van cruciaal belang bij het verhuren ervan. Je moet kijken of ze onder andere bewakers, bewakingscamera’s en toegangspoorten hebben. Zorg er ook voor dat het hele gebied goed verlicht is wanneer u van tevoren een locatiebezoek brengt. Dit zal niet alleen uw items veilig houden, maar het zal u ook beschermen wanneer u naar uw items gaat.

Tips voor het huren van een opslagruimte

Hier zijn enkele dingen die u moet weten om het huren van uw eerste opslagruimte zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 • Onderzoek de opslagruimte voordat u deze huurt

Verzamel informatie over de opslagfaciliteit

Het eerste dat u moet doen, is kijken welke opslagfaciliteiten de beste deal bieden voor hun prijs. U kunt online gaan zoeken om te zien hoe lokale bedrijven zich verhouden tot elkaar. Vergeet tijdens uw onderzoek niet de factoren waarmee u rekening moet houden, zoals de locatie, de grootte en de prijs. U kunt ook contact opnemen met de faciliteit en uw zorgen kenbaar maken.

Hier zijn een paar dingen waar je op moet letten tijdens je onderzoek.

 • Openingstijden
  U moet weten wanneer de faciliteit opent en sluit. Je moet ook nagaan of ze op bepaalde feestdagen langere openingstijden hebben of beperkte diensten hebben. Dit is belangrijk, zodat u weet wanneer u contact kunt opnemen met de faciliteit en hoe vroeg of laat u toegang kunt krijgen tot uw unit.
 • Sloten
  Bekijk welke soorten sloten op de units worden gebruikt en welke het meest worden aanbevolen. Sommige faciliteiten verkopen mogelijk ook hangsloten, dus u kunt ook sloten bij hen kopen.
 • Veiligheid opslageenheid
  Het is belangrijk dat u weet hoe goed de instelling omgaat met beveiliging. De staat van de faciliteit moet ook deel uitmaken van uw veiligheidsoverweging. Zo brengt een lekkend dak niet alleen uw inboedel in gevaar, maar kan ook een slipblessure ontstaan.
 • Verzekering
  Onderzoek alle beschikbare verzekeringsopties voor self-storage, inclusief hoe weinig en hoeveel bescherming ze bieden, evenals de prijzen die aan elk niveau zijn gekoppeld. Controleer ook de verzekeringspolis van uw huiseigenaar om te zien wat deze dekt en wat niet. Hogere dekkingsniveaus zijn beter als u van plan bent dure of zeer sentimentele voorwerpen op te slaan.
 • Toegestane opslag
  Controleer wat je mag en niet toegestaan ​​om op te slaan. Hiermee kunt u beslissen of u een specifiek type opslagruimte, een grotere vloerafmeting of een andere opslagruimte nodig heeft. Aarzel ook niet om het contract op te vragen. Het vermeldt en legt meestal uit waarom bepaalde items niet mogen worden opgeslagen.
 • Feedback en beoordelingen
  Controleer online beoordelingen wanneer u op zoek bent naar een opslagruimte voor zelfopslag. Kijk wat anderen te zeggen hebben over de faciliteit en of de feedback over het algemeen positief is.
 • Identificeer wat u wilt opslaan

Maak een lijst van wat je naar de opslagruimte gaat verhuizen

Het is een goede manier om een ​​lijst te maken met items waarmee u wilt beginnen en wat u later misschien opslaat. Omdat de kosten van het huren van een opslagruimte toenemen met de omvang, kunt u bepalen wat u nodig heeft om op te slaan hoe groot de opslagruimte is die u nodig heeft. Het zal u ook helpen een begroting in te schatten.

 • Bepaal welk formaat opslagruimte je nodig hebt
  Het is vaak een fout die huurders maken – gewoon raden hoeveel opslagruimte ze nodig hebben. Dit kan klanten soms geld kosten omdat ze een ruimte krijgen die groter is dan ze nodig hebben. In andere gevallen kan onderschatting veel stress opleveren omdat je al ruimte tekort komt voordat je klaar bent met uitpakken.

Maak een eerste inventarisatie van alles wat u in de opslagruimte wilt bewaren en voor hoe lang. De tijd nemen om uw items te meten voordat u ze gaat huren, zal u helpen nauwkeurig de maat inschatten en bepaal welk type opslagruimte u nodig heeft.

 • Bepaal welk type opslagruimte je nodig hebt

Sommige items, zoals leer, hebben een speciaal soort opberger nodig

Sommige items kunnen gewoon in een standaardeenheid worden opgeborgen, maar andere hebben mogelijk speciale aandacht nodig. Sommige goederen, zoals leren en houten meubels, elektronica en verzamelobjecten, zijn bijzonder gevoelig voor temperatuurschommelingen. Als u van plan bent dergelijke waardevolle spullen te bewaren, is een klimaatgestuurde unit de juiste keuze.

 • Begrijp de regels en voorschriften
  Het kan u geld kosten als u enkele van deze basisrichtlijnen voor opslageenheden overtreedt.
  In het ergste geval kan het overtreden van de regels of voorwaarden van uw huurovereenkomst ertoe leiden dat uw bezittingen worden uitgezet of geveild.

U moet ook op de hoogte zijn van uw betalingsschema en eraan denken om uw huur elke keer op tijd te betalen. Als je moeite hebt met onthouden, kijk dan of er een optie voor automatisch betalen beschikbaar is. Vraag, voordat u gaat huren, bij de winkelmanager naar andere details die u moet weten.

Lees uw contract van begin tot eind om misverstanden en verrassingen te voorkomen. Er kunnen boetes zijn voor te late vergoedingen, en als u niet binnen een bepaalde tijd betaalt, kan uw opslagruimte worden teruggenomen.

 • Breng de juiste documentatie mee op de verhuisdag

Vergeet niet om de vereiste documenten klaar te hebben voor een vlotte verwerking

Dit is nog een belangrijke tip voor het huren van self-storage. Wanneer u aankomt bij de opslagfaciliteit om uw goederen te verplaatsen, wordt u gevraagd om specifieke documentatie te verstrekken om het leaseproces te voltooien. Houd alle vereiste documentatie bij de hand, inclusief een goed identiteitsbewijs met foto, een verzekeringsbewijs (of hun huurverzekering) en uw huidige contactgegevens.

 • Ken het verhuisbeleid
  Als u uiteindelijk besluit om uw bezittingen uit de opslag te halen, moet u op de hoogte zijn van het verhuisbeleid en dit begrijpen. Aarzel niet om het opslagbedrijf om uitleg te vragen over alle procedures voor verhuizen voordat u uw contract ondertekent en uw opslagruimte betrekt.

Het proces van zelfopslag is gemakkelijk en eenvoudig als u weet wat u moet doen

Het huren van een self-storage-eenheid moet een eenvoudig, gemakkelijk en betaalbaar proces zijn dat zelfs beginnende huurders alleen kunnen doen. Wees een geïnformeerde klant met deze gids over het huren van een opslagruimte.

Als u op zoek bent naar opslagruimte in North York die de meeste waar voor uw geld biedt, dan is Centron Storage er voor u. We bieden verschillende opslagformaten alles tegen een betaalbare prijs. Bel ons telefoonnummer (416) 739-0000 om het uwe vandaag nog te reserveren.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dremote.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart